Då sätter vi igång!

Nu, direkt efter att jag skrivit det här inlägget, så ska jag börja julpynta på mitt eget rum. Jag har redan tagit fram alla saker, så nu ska allting dammas, plockas ner & sen så ska julsakerna upp. Kommer förmodligen ta hela dagen men det är det värt, jag jobbar nämligen uppemot 10-12 timmar om dagen denna veckan, så kommer knappast ha ork att hålla på med det under veckans gång. Men efter den kommande veckans slut, så börjar min ledighet så smått :)



Kommentarer
Victorias Jul

Oj vilken jobbig vecka du har framför dig, vad jobbar du med?

Svar: Jag är fönsterputsare, men även sportjournalist. Kör dubbla jobb och blir därför extremt mycket jobb. Räknar ner dagarna till den 4e, då min julledighet börjar. Då kommer jag ha ork och tid till att blogga på allvar :) Vad jobbar du själv med?
itschristmas.blogg.se

2012-11-25 @ 14:35:43
URL: http://victoriajul.blogg.se
Alexandras jul- Nu är det jul igen

Nämen en ny blogg som jag inte sett förens idag=) Trevligt! Så mysigt att ta fram och pynta. Det ska jag också göra, men det får bli på fredag. Om jag kan hålla mig=) Men innan dess ska jag ta ner alla saker och kolla så de är hela och rena. Vet inte alls om allt fungerar=P

Svar: Vad kul att du hittade hit :) Visst är det, dock tar det en himla tid, iallafall för mig. På fredag låter lagom, hehe, ja, det är rätt svårt att motstå julen nu måste jag säga. Vi får hoppas att allting är helt :)
itschristmas.blogg.se

2012-11-25 @ 15:25:23
URL: http://alexandrasjul.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback