Idag börjar julen

Japp, idag så börjar julen för mig. Jag har tidigare sagt att f.r.o.m den 15e november så är det okej att dricka julmust, käka pepparkakor, se julfilmer & lyssna på julmusik 24/7. Så imorgon kommer jag inleda dagen med julmusik och mackor med rödbetssallad & köttbullar till frukost. Som jag har längtat efter att det ska dra igång. Kan knappt vänta tills jag ser den första julfilmen för i år! Äntligen!
 
 
När börjar julen för dig?


Kommentarer
Denise

Min börjar under samma vecka som adventmed städning, hänga gardiner m.m och den riktiga julfrukosten 1a advent! Men det är klart man provar julmust och pepparkakor innan (:

Svar: Låter rimligt. Dock vill jag hinna med så mycket som möjligt, så jag tjuvstartar redan nu :)
itschristmas.blogg.se

2012-11-15 @ 15:24:10
URL: http://www.minglittrigajul.blogg.se
Elin

Hihi.. jag brukar börja när jag känner suget efter jul :P Julmust har jag redan druckit i några veckor nu.. varje dag haha, mums :P Det är olika med olika saker.. julbaket börjar snart också, ska bli sååå gott!

Det är många som börjar först till advent med allt, men det är alldeles för sent för min del, jag menar, fyra veckor går fortare än man tror, då njuter jag hellre mycket längre :)

Svar: Samma här! Jag håller med dig, man vill njuta längre utav denna underbara tid och nu känner jag att det är lagom :) Julmust är ju något av det bästa som finns.
itschristmas.blogg.se

2012-11-15 @ 19:14:40
URL: http://elinsjulmys.blogg.se/
Anna

Runt första advent eller första december (beroende på vilket som kommer först) så börjar julen på allvar för mig, men jag börjar alltid smygjula någon gång i mitten av november med att lyssna på julmusik, se på julfilmer och äta några pepparkakor och så.

Svar: Låter lagom. Jag kan inte hålla mig så länge, har redan hållit i gång i snart en vecka. Till helgen tänkte jag börja julpynta så smått :)
itschristmas.blogg.se

2012-11-18 @ 16:21:49
URL: http://julstralandejul.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback