Tack för den här gången

Hej allesammans & god fortsättning!
 
Nu så stänger jag ner bloggen för den här gången. Jag tycker att det har varit en rolig grej, där jag fått lära känna nya människor, fått se & höra vad andra tycker och tänker om julen & på köpet har jag givetvis fått mycket julstämning. Men nu är det ett nytt år och vi lägger julen bakom oss för den här gången. Det absolut bästa med julen, det är att den alltid kommer igen. Varje år så dyker den upp. Det är någonting man ska tänka på tycker jag, för det är inte ofta som man har den möjligheten i livet med någonting man tycker så mycket om.
 
Den här julen har varit helt okej för min del. Tyvärr har den inte varit en av de bättre, men jag har gjort så gott jag har kunnat för att hålla humöret och julstämningen uppe. Jag har inte bloggat efter julafton, så tänkte bara berätta att på nyårsafton så var jag i Köpenhamn med några kompisar, där vi åt, drack & firade in det nya året på torget. Jag låter kanske tråkig, men Köpenhamn var verkligen en besvikelse när det kommer till nyår, vilket på ett sätt är bra för jag känner mer och mer att jag borde åka till New York för att fira jul & nyår, så kanske är det där jag befinner mig om ungefär 11,5 månader. Vem vet?
 
Slutligen vill jag tacka er alla som har läst min blogg och som har kommenterat. Det här är min första blogg jag driver och jag känner att den blivit oerhört uppskattad, mer än vad jag någonsin kunnat förvänta mig. Till hösten så ska jag ha planerat lite mer vad jag ska skriva om, så det kommer förhoppningsvis bli bättre än vad det varit under den här perioden, som får ses som en test helt enkelt. Givetvis så kommer jag fortsätta blogga, men kommer nog börja lite senare än vad jag gjorde nu, september är liiiite tidigt att börja känna julstämning kan jag tycka. Detta året som kommer ser jag som en fortsättning på 2012, jag har många bollar i luften just nu som inte slutförts innan 2013 kom, men givetvis så känner jag en nystart av allting, vilket är skönt. Har inte några nyårslöften utan bara mål. Jag ska t.ex lära mig laga mat, någonting jag är urkass på, jag ska utvecklas när det gäller mitt journalistyrke & jag ska kämpa som aldrig förr när det kommer till fotbollen. Dessutom så ska jag ha den bästa julen som man bara kan ha!
 
Jag hoppas att ni allesammans får ett helt fantastiskt år, och ta vara på tiden och möjligheterna som dyker upp. Gör det ni känner för att bortse ifrån vad alla andra tycker, det är någonting jag ska fokusera på iallafall. Var er själva och NJUT!
 
Ha det ni bäst, så ses vi till hösten igen!
 
                                  
 
 
It´s Christmas!