Den första november så börjar jag...

... att blogga på allvar!
 
Det innebär att jag kommer att uppdatera i bloggen i stort sett dagligen, där jag kommer att skriva av mig inför den högtid som vi alla älskar så mycket, nämligen julen.
 
Jag kommer även inom kort att fixa till layouten på bloggen. Tyvärr så har någonting i kodningen gått galet, och flera "avatarer" har försvunnit under årets gång. Och då jag själv inte är särskilt kunnig inom detta område så behöver jag ha hjälp, och just nu så har jag svårt för att få det, men det kommer inom kort, det lovar jag.
 
I övrigt så kan jag meddela att jag nu börjar sukta efter julen på allvar. Det mörknar tidigare, träden blir allt fattigare på löv och julsakerna börjar sakta men säkert ploppa upp lite här och där. Härligt.
 
Det är ju faktiskt inte mer än 62 (!) dagar kvar till julafton - vilket både är skrämmande och glädjande. Tiden går otroligt fort just nu, och jag undrar vart oktober har tagit vägen. Men samtidigt så går man ju bara och väntar på att julen ska börja, men det är ju just väntan innan som på något märkligt sätt är så härlig...
 
Aja, hur som helst så hörs vi nästnästa fredag, och därefter så kommer det som sagt att komma inlägg nästan varje dag, så håll utkik!
 
Tills dess, ta hand om er och njut av varje sekund.
 
 
It's Christmas!

Hösten

Nu så får man väl ändå säga att det är höst? Här nere i Skåne så har sommaren dröjt sig kvar, och temperaturer upp mot 20 grader i slutet av september var ingenting ovanligt.

Men nu, i oktober, så har hösten dykt upp. Själva höstvädret, bestående av regn och rusk, har ännu inte synts till, men det har blivit kallare och framförallt mörkare på kvällarna.

Detta får ju en att onekligen börja tänka på julen. För ett år sedan så var jag som jultokigast vid den här tidpunkten, men i år så har jag självmant valt att inte fokusera på julen fören om några veckor till. Allt eftersom att jag inte vill tappa stinget när det väl är dags.

Att julen är i antågandet är dock ingenting som går att missa. Lite varstans börjar man kunna skymta jultecken, och jag skulle tro att om en månad så är de större varuhusen redan fullproppade med julsaker.

När anser ni att det är lagom att börja ladda inför julen? Det vill säga att se julfilmer, lyssna på julmusik och börja handla hem julsaker. Hade varit jätterolig att få höra era åsikter.
It's Christmas!