Längtan...

Hej!

Det var ett bra tag sedan nu som jag skrev här senast. Juni är snart passé och juli ska istället ta vid, vilket kanske är den mest somriga månaden på hela året. Dock kan det inte hjälpas att jag redan längtar till julen.

Vädret har varit ganska så dåligt under hela juni, vilket har fått mig att tänka på hösten vilket i sin tur automatiskt har fört mina tankar mot julen. Egentligen så är det inte så långt kvar tills förberedelserna smyger igång och tills man börjar spela julmusik trots att det bara är mitten av september och över 20 plusgrader utomhus. 

Jag har nyligen lämnat föräldrahemmet och bosatt mig i en egen lägenhet, vilket givetvis är hur skönt som helst. Det första jag gjorde när jag fick tillgång till lägenheten var att spana ut en bra plats till julgranen. Det skvallrar om hur pass mycket jag längtar, eller hur?

Egentligen så vet jag inte riktigt varför jag skriver det här inlägget, men jag kände för att dela med mig lite om min längtan till den bästa, mysigaste och härligaste tiden på hela året - julen.

Vi hörs säkerligen snart igen. Ta hand om er!


It's Christmas!