Årets första inköp

Hej alla läsare!

Igår så inhandlade jag årets första julsaker. Som ni ser på bilden så blev det en ljusstake, en glasburk samt en tavla av trä. Allting köptes på Bo'Ohlsson i Tomelilla, som i vanlig ordning har ett stort och brett sortiment med julpynt. För er som inte läste min blogg förra året så är det mitt favoritställe när det vankas jul, simpla och exklusiva prylar blandat i ett. Dessutom så får jag verkligen julstämning i hela kroppen när jag är där, så brukar bli minst två besök i veckan i december.


Säsongens första julmust - så var den

Nu så har jag avnjutit säsongens första julmust. Som jag skrev igår så var det en ny sort för mig, tillverkad av dryckesföretaget "Three Hearts".

Man kan väl lugnt påstå att det är skillnad mellan julmuster. Har för vana att dricka Apotekarnas julmust, och det kommer jag även föredra att göra hädanefter. Det var absolut ingenting fel på den jag drack igår, men den kändes "blaskigare" i konsistensen och inte alls så uppfriskande som jag föredrar. Men för den som vill ha lite mindre kolsyra och mer läsksmak så är Three Hearts julmust att rekommendera.

Personligen så ger jag den betyget tre av fem.

Premiär för...

... Årets första julmust! Jag var och handlade igår och kunde inte motstå frestelsen när jag såg att det fanns julmust att tillgå. Dock var det inte den vanliga sorten som jag brukar dricka, Apotekarnas, utan det här är "Three Hearts" egna version av den omätligt populära juledrycken. Jag tror faktiskt att jag aldrig har smakat denna innan, men ska göra det ikväll tänkte jag. Återkommer senare med en recension!
Nedräkningen kan börja

Oktober! Vart tar tiden vägen? Nåja, det är ingenting att beklaga sig över, för visst är det december som vi alla trånar efter just nu? Men först så har vi en mysig höst att se fram emot. 

Jag har nyligen börjat arbeta på Rusta samtidigt som jag i vanlig ordning fortsätter med min journalistkarriär. Redan nu så är mycket julsaker uppe, men det är främst ljusslingor och utebelysning. Dock är det hur härligt som helst att få njuta av detta redan i oktober, en åsikt som de flesta kunderna och kollegorna inte delar.

Det var ett par veckor sedan vi passerade 100 dagar till julafton, vilket brukar vara någonting som jag uppmärksammar här i bloggen. Men som vanligt har det varit mycket den senaste tiden, men kan väl halvt om halvt lova att jag kommer öka på med inlägg från och med nu. Har ju faktiskt en hel del som jag vill dela med mig av.

Vi hörs snart igen!