Den första november så börjar jag...

... att blogga på allvar!
 
Det innebär att jag kommer att uppdatera i bloggen i stort sett dagligen, där jag kommer att skriva av mig inför den högtid som vi alla älskar så mycket, nämligen julen.
 
Jag kommer även inom kort att fixa till layouten på bloggen. Tyvärr så har någonting i kodningen gått galet, och flera "avatarer" har försvunnit under årets gång. Och då jag själv inte är särskilt kunnig inom detta område så behöver jag ha hjälp, och just nu så har jag svårt för att få det, men det kommer inom kort, det lovar jag.
 
I övrigt så kan jag meddela att jag nu börjar sukta efter julen på allvar. Det mörknar tidigare, träden blir allt fattigare på löv och julsakerna börjar sakta men säkert ploppa upp lite här och där. Härligt.
 
Det är ju faktiskt inte mer än 62 (!) dagar kvar till julafton - vilket både är skrämmande och glädjande. Tiden går otroligt fort just nu, och jag undrar vart oktober har tagit vägen. Men samtidigt så går man ju bara och väntar på att julen ska börja, men det är ju just väntan innan som på något märkligt sätt är så härlig...
 
Aja, hur som helst så hörs vi nästnästa fredag, och därefter så kommer det som sagt att komma inlägg nästan varje dag, så håll utkik!
 
Tills dess, ta hand om er och njut av varje sekund.
 
 
It's Christmas!


Kommentarer
EMELIE'S CHRISTMAS

Det ska bli så roligt att få läsa om din jul i år igen! :D Är allt bra med dig annars? Vill höra ALLT om ditt år! :D

Svar: Detsamma! Jadå, allting är bra med mig, hoppas det även är så för dig. Haha, det kommer, ska skriva ett inlägg där jag berättar om vad som hänt i år :-)
itschristmas.blogg.se

2013-10-24 @ 19:42:12
URL: http://emelieschristmas.blogg.se
Maries strålande jul

Kul att du snart börjar blogga igen!

Svar: Tack! Vad kul att höra att det uppskattas. Imorgon så kör jag igång på allvar, som jag längtar! :-)
itschristmas.blogg.se

2013-10-30 @ 21:20:57
URL: http://julen.gladers.net


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback